Palvelemme

arkisin klo 9-17
lauantaisin klo 10-14

Sijaintisi: Apteekkikosmetiikka

Apteekkikosmetiikka kätevästi Härmän Ässän apteekista

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.


Tutustu ACO tuotesarjan omiin sivuihin

FAVORA

Suomalainen Favora ihonhoitosarjan tuotteet sopivat herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Favoran tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.


Tutustu Favoran omiin tuotesivuihin

VICHY

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Lähdeveden mineraalien ainutlaatuinen yhdistelmä todistetusti tasapainottaa, vahvistaa ja uudistaa ihoa. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.


Lue lisää Vichyn tuotteista

LOUIS WIDMER

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Jokaiselle eri ihotyypille löytyy sopivat Widmerin kehittämät ihonhoitotuotteet. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.


Tutustu tarkemmin koko Widmer tuotesarjaan


La Roche Posay

LA ROCHE POSAY

La Roche Posay -tuotteet on suunnattu erityisesti herkälle iholle. Niissä on huomioitu herkän ihon erityistarpeet ja parhaat hoitokeinot. Keskeisenä ainesosana on rauhoittava lähdevesi, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän mineraaleja ja hivenaineita. La Roche Posay tarjoaa ratkaisun useimpiin iho-ongelmiin naisille, miehille ja lapsille. Sarjan tuotteet ovat turvallisia, hyvin siedettyjä sekä maailmanlaajuisesti ihotautilääkäreiden suosittelemia.


Lue lisää La Roche Posayn tuotteista


Avene

AVÈNE

Avène-sarjan hoitotuotteet tarjoavat hellävaraista hoitoa kaikille ihotyypeille. Ne hoitavat erilaisia iho-ongelmia, kuten couperosaihoa, akneihoa tai kuivaa ja atooppista ihoa. Sarjasta löytyy sekä hajustamattomia että miedosti hajustettuja vaihtoehtoja, ja kaikissa tuotteissa on pyritty minimoimaan allergisoivien ainesosien käyttö. Kaikki Avène-tuotteet on testattu ihotautilääkärien valvonnassa, ja osalle tuotteista on myös myönnetty Allergia- ja Astmaliiton tunnus.


Lue lisää Avènen tuotteista

Drive-in-palvelussa asiointi on 

nopeaa ja vaivatonta!