Apteekkikosmetiikka kätevästi Härmän Ässän apteekista

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Tutustu ACO tuotesarjan omiin sivuihin

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarjan tuotteet sopivat herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Favoran tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tutustu Favoran omiin tuotesivuihin

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Lähdeveden mineraalien ainutlaatuinen yhdistelmä todistetusti tasapainottaa, vahvistaa ja uudistaa ihoa. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Lue lisää Vichyn tuotteista

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Jokaiselle eri ihotyypille löytyy sopivat Widmerin kehittämät ihonhoitotuotteet. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tutustu tarkemmin koko Widmer tuotesarjaan

Drive-in-palvelussa asiointi on todella nopeaa ja vaivatonta!

 

Klikkaa tästä käyttääksesi karttaa!