Reseptien suoratoimitus, lääkeneuvonta ja muut palvelut Härmän Ässässä

Erityisen sujuvaa ja nopeaa palvelua saat drive-in-apteekistamme. Ajat vain luukulle, soitat kelloa ja esität toiveesi. Olivatpa kyseessä resepti- tai itsehoitolääkkeet tai mikä tahansa apteekin muu tuote, saat ostettua ne vaivattomasti omassa autossa tai vaikkapa mopon kyydissä istuen ja homma onkin jo sillä selvä!

Reseptilääkkeet toimitetaan joustavasti suoratoimituspisteissä. Meillä voit keskustella rauhassa ja yksityisesti omasta lääkehoidostasi farmaseutin tai apteekkarin kanssa. Henkilökuntamme antaa tietoa ja lääkeneuvontaa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä.

Alahärmän Apteekki on asiakaslähtöinen apteekki, joka tarjoaa ystävällistä ja miellyttävää sekä asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua liikekeskus Härmän Ässässä. Saat meiltä aina maksutonta lääkeneuvontaa, jolla takaamme sinulle resepti- ja itsehoitolääkkeistä parhaan hyödyn ja tehon.

Alahärmän Apteekissa sinua palvelevat osaava ja koulutettu henkilökunta sekä iloinen apteekkari Jukka Väätäinen.

Reseptien uusiminen

Uusimme kunnallisilta terveysasemilta, terveyskeskuksista tai sairaaloista kirjoitetut reseptit. Voit jättää kaikki reseptisi reseptit uusittavaksi apteekkiimme. Reseptin ja lääkkeet voit noutaa myöhemmin apteekista.

Annosjakelu

Voimme järjestää asiakkaillemme myös lääkkeiden päivittäisen annosjakelun. Lääkkeet toimitetaan kertakäyttöisiin annospusseihin jaeltuina kahden viikon välein. Lisäksi voimme jakaa lääkkeet valmiiksi dosetteihin asiakkaan pyynnöstä. Mikäli sinulla tai läheiselläsi on vaikeuksia lääkkeiden päivittäisessä ja säännöllisessä ottamisessa ja muistamisessa, ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme.

Lääkevaihto

Etkö ole varma, onko lääkkeesi vaihtokelpoinen? Älä epäröi kysyä, sillä lääkeneuvontamme auttaa sinua aina! Reseptilääke voidaan apteekissa vaihtaa edullisempaan tai halvimpaan rinnakkaisvalmisteeseen, jos lääke kuuluu vaihdettavien lääkkeiden luetteloon eikä lääkäri tai asiakas itse kiellä vaihtoa.

Itsehoito

Meiltä voit myös ostaa itsehoitotuotteita ilman reseptiä. Itsehoitoon tarkoitetut lääkkeet soveltuvat lievien ja tilapäisten oireiden hoitoon, jolloin hoito yleensä kestää vain muutamia päiviä. Farmaseuttimme tarjoavat leppoisaa, ystävällistä, asiantuntevaa ja ammattitaitoista lääkeneuvontaa sekä auttavat itsehoitolääkkeiden oikeassa valinnassa. Jos oireet eivät tunnu helpottavan, on parasta mennä lääkärin puheille.

Itsehoito-osastomme lääkevalikoimasta löytyy lääke milteipä jokaiseen vaivaan. Olemme ryhmitelleet kaikki tuotteet käyttötarkoitustensa mukaisesti. Lääkkeiden lisäksi apteekistamme löytyy mm. haavan- ja ihonhoitotuotteita sekä muita terveydenhoitoon käytettäviä valmisteita, tuotteita ja tarvikkeita.

Alla olevasta linkistä löydät tietoa erilaisista sairauksista ja vaivoista, sekä hyviä vinkkejä niiden itsehoito-ohjeista.

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet tai muuten pilaantuneet lääkkeet ovat ongelmajätettä, eikä niitä pidä käyttää tai laittaa esim. roska-astioihin tai kaataa WC-pönttöön. Voit tuoda vanhentuneet lääkkeet meille hävitettäväksi veloituksetta - se ei maksa sinulle mitään. Lääkkeet on hyvä tuoda apteekkiin omissa pakkauksissaan ja esim. läpinäkyvään muovipussiin pakattuina.

Elohopeakuumemittarit, jodipitoiset lääkkeet (mm. Jodix-tabletit ja Betadine-tuotteet), hapot ja emäkset, sytostaatit sekä ruiskut ja neulat on syytä lajitella erikseen omiin pusseihin tai muihin sopiviin pakkauksiin pakattuina. Muut lääkkeet voit tuoda samassa ja mieluiten läpinäkyvässä muovipussissa apteekkiin. Jos et ole aivan varma lääkejätteiden käsittelystä ja toimittamisesta apteekkiin, lääkeneuvontamme kyllä avustaa ja antaa sinulle oikeat ohjeet kaikkiin lääkejätteisiin liittyviin toimintatapoihin.

Lääketurvallisuussyistä johtuen emme hyvitä asiakkaalle kertaalleen luovutettuja ja käyttämättä jääneitä lääkkeitä, sillä apteekki vastaa omalta osaltaan kaikkien luovuttamiensa lääkkeiden asianmukaisesta käsittelystä, laadusta ja oikeasta säilytyksestä. Käyttämättä jääneitä lääkkeitä ei voida palauttaa enää myyntiin uudelleen.

Asiantunteva ja ammattitaitoinen lääkeneuvonta tekee Alahärmän Apteekissa asioinnista erittäin miellyttävää. Ota yhteyttä ja poikkea käymään Härmän Ässässä!

Drive-in-palvelussa asiointi on todella nopeaa ja vaivatonta!

 

Klikkaa tästä käyttääksesi karttaa!